Welkom


Goed verzorgde nagels sturen positieve signalen naar onze omgeving over onze persoonlijkheid.

Onze handen en voeten onthullen veel over wie we zijn.

Wilt u ook mooie nagels voor een perfecte en mooie uitstraling? 


Nagelstudio Cindyssalon


Bent u een modebewuste vrouw? Droomt u ook van blijvende mooie nagels? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ik werk reeds 18 jaar als nagelstyliste en ben gespecialiseerd in het plaatsen van acrylnagels op handen en voeten. De persoonlijke benadering van de klant staat bij ons centraal.


Cindy is een van dé beste en erkende nagelstylist met 18 jaar ervaring voor o.a. de regio Nijmegen, Wijchen, Malden, Heumen Grave en Overasselt. 


In onze nagelstudio wordt alleen met de beste merken gewerkt.


Goed verzorgde nagels sturen positieve signalen naar onze omgeving over onze persoonlijkheid.

Onze handen en voeten onthullen veel over wie we zijn.

Wilt u ook mooie nagels voor een perfecte en mooie uitstraling? 


In onze nagelstudio kunt u ook terecht voor de nieuwste Biba sieraden, OPI nagellak, CND Nagellak en ByLouLou portemonnees.

  • Klanten zullen bij binnenkomst hun handen moeten wassen.
  • Wel vragen wij onze klanten om thuis te blijven als je griepverschijnselen hebt en/of verkouden bent. Dit voor de veiligheid van ons en onze klanten. Kom je toch met deze verschijnselen op de afspraak, dan zullen wij je helaas weg sturen. Kom alleen naar de afspraak en laat kinderen, familie en/of kennissen thuis.
  • Wij werken altijd alleen op afspraak en zeker in deze tijd. Het wordt dan ook niet op prijs gesteld om onaangekondigd langs te komen! Heb je vragen, neem dan contact op via e-mail of telefoon.

 

Wij verwachten ook dat iedereen zich hier aanhoudt. Bedankt voor je begrip!

De extra corona maatregel in onze nagelsalon


  • Wij hebben een scherm tussen de klant en de nagelstyliste op gezicht hoogte.
  • Elke klant heeft haar eigen set vijlen en nagelborsteltje.
  • Instrumenten en vijlbitjes worden na elke behandeling gedesinfecteerd.
  • Tafel, frees, (uv) lampen en materialen worden schoongemaakt na elke behandeling  maar ook deurknoppen / klinken zullen regelmatig worden gedesinfecteerd.
  • Wij werken met handschoenen aan en hebben een mondkapje op.

Nagelbijters


Acrylnagels geven vooral een goed resultaat bij nagelbijters en

dient als nagelverlening. Acrylnagels noemt men ook wel opbouwnagels en deze nagels worden opgebouwd uit acryl en vloeistof. Het sluit aan bij de natuurlijke vorm van uw eigen

nagel. Deze nagels worden voor French manicure gebruikt, de witte smiley wordt tegen de nagelpunt in vorm gebouwd en gevijld. Acryl kan tegen een stootje dus je kunt er alles mee doen.... zelfs typen!


U kunt kiezen voor een zogeheten French Manicure ( wit randje op nagels) of voor een iets minder wit randje of zelfs helemaal roze. Dit wordt gedaan door mensen die eigelijk altijd lakken.


Decoratie tips. Dit zijn airbrushtips met een leuke motiefje of print. Dit kunnen o.a. bloemetjes, tijgerprint of vlindertjes zijn..

Als je haar maar goed zit, hoor je de kappers zeggen! 


Maar voor velen zijn de handen het visitekaartje. Zij vormen ook vaak het eerste contact, zowel privé als op het werk en wanneer je van jezelf weet dat dat wel goed zit, straal je ook een stukje zekerheid uit..


Er zijn vele redenen waarom het maar niet wil lukken met de nagels de één heeft van naturen broze nagels, de ander is zwanger of beschadigt de toppen te veel tijdens haar wek. Maar niemand heeft een reden het daar dan ook maar bij te laten..


Gebruikmakend van de modernste technieken op het gebied van nagelstyling staat niets je in de weg om goed voor de dag te komen.


Nagelverzoring

Dagelijks smeer je olie op de nagels. Nooit vuil verwijderen met een scherp voorwerp, gebruik een nagelborstel met wat tandpasta. Knip kunstnagels nooit, hierdoor zullen ze barsten gebruik liever een vijl. Als u merkt dat u uw nagels vaak stoot dan zijn ze te lang en kunt u ze beter korter vijlen. Peuter of trek nooit uw kunstnagels er af.

Teennagels met Acryl


Verzorgde  voeten zijn vaak ook uw visitekaartje! De dagelijkse verzoring van uw uiterlijk is een must als moderne vrouw. Ook uw   voeten verdienen daarbij uw aandacht. Verzorde  voeten zijn immers ook een  blikvanger samen met verzorde handen.


Een verzorgd uiterlijk kan zowel voor haar/hem een grote rol spelen in het dagelijks leven.


Nagelstudio Cindyssalon staat met 18 jaar ervaring garant voor een uitstekende kwaliteit aan een een eerlijke prijs. Wij bieden u een optimale service en een vriendelijk onthaal in een aangenaam, trendy nagelstudio.

Teennagels met acryl laten zetten kan bij cindyssalon.nl in en omgeving van Nijmegen, Wijchen, Malden, Mook, Cuijk, Heumen in Overasselt.