CND shellac

NAGELSALON

CINDYSSALON                 

cindyssalon.nl

CND Shellac Cindyssalon

Bij Cindyssalon werken wij uitsluitend met de meest hoogwaardige professionele producten.

CND Shellac is de nummer één in de professionele nagelbranche en werken met dit merk zorgt ervoor datwij  onze klanten de best mogelijke service kunnen n verlenen.


CND™ SHELLAC™ is in tegenstelling tot andere brands een polish waarbij de natuurlijke nagel niet beschadigd. Mede hierdoor en dankzij de unieke formule is CND Shellac™ wereldwijd het nummer één product voor tot wel 3 weken lang een perfecte hoogglans polish. CND™ SHELLAC™, VINYLUX™ en BRISA™ Lite zijn de paradepaardjes van CND™. Daarnaast biedt CND™ een breed scala aan verzorgingsproducten voor zowel hand als lichaam verzorging, Liquid & Powder, UV gels en diverse professionele tools van de hoogste kwaliteit. 
CND Shellac

CND Shellac is dé innovatie van CND Shellac is de revolutionaire, gepatenteerde UV3-technologie die de beste kwaliteiten van Brisa UV-gel en Colour&Effects nagellak combineert. 

Een echte innovatie, die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur. Aangezien shellac ook een hypoallergeen product is, bevat het net als de Brisa gel zeer weinig ‘photo-initiatoren’, hierdoor is een hoge UV-output noodzakelijk, deze wordt alleen geleverd door CND’s UV-lampen.D. Een power polish die wordt gedragen als een gel en verwijderbaar is binnen 8 minuten zonder te vijlen!.